Totes les pel·lícules

A (1) B (1) C (3) D (1) E (1) L (2) M (1) P (2)
Argentina
Estats Units
Regne Unit
2022
140 MIN

Argentina, 1985 està inspirada en la història real de Julio Strassera, Luis Moreno Ocampo i el seu jove equip jurídic que es van atrevir a acusar, contra vent i marea, contra rellotge i sota constant amenaça, la més sagnant dictadura militar argentina. Una batalla de David contra Goliat, amb els herois menys esperats. (FilmAffinity)

Llengües Versió original en espanyol

França
Luxemburg
Mèxic
Polònia
Xile
2022
99 min

La Blanca, una resident d’una llar d’acollida de 18 anys, és la testimoni clau en un escàndol que involucra nens, polítics i homes rics que participen en festes sexuals. Tanmateix, com més preguntes es fan, menys clar es torna exactament quin és el paper de la Blanca en l'escàndol. (FilmAffinity)

Llengües Versió original en espanyol

Estats Units
Guatemala
Mèxic
2021
125 min

Després de la desaparició de la seva germana, la Sarita, una noia de classe treballadora de Ciutat de Guatemala, viatja a la ciutat costanera de Puerto Barrios per fer-se amiga de l'Andrés, el perillós exnòvio de la seva germana, i infiltrar-se a la seva quadrilla, convençuda que té alguna cosa a veure-hi. Amb una determinació indestructible per descobrir la veritat, la Sarita s'involucra cada cop més amb l’Andrés i el món implacable de la seva quadrilla. (FilmAffinity)

Llengües Versió original en espanyol

Argentina
República Dominicana
2021
89 min

La Sara (17 anys) i la seva mainadera Yarisa (36) tenen una relació que sembla transcendir la seva classe social: són el més semblant a una filla i una mare, però un accident irromp en les seves vides i posa a prova la innocent il·lusió que res les separarà. (FilmAffinity)

Llengües Versió original en espanyol

Alemanya
Brasil
França
2002
130 min

Adaptada de la novel·la de Paolo Lins, retrata el creixement del crim organitzat a Cidade de Deus, un suburbi violent de Rio de Janeiro, entre finals dels anys seixanta fins a principis dels vuitanta. El protagonista de la pel·lícula és aquest barri, un dels més perillosos de la ciutat de Rio. El narrador és el Buscapé, un jove negre massa fràgil i tímid per a una vida criminal però amb prou talent per tenir èxit com a artista i fotògraf. Veiem a través dels seus ulls el desenvolupament de la vida, les baralles, l'amor i la mort dels personatges els destins dels quals s'allunyen i es creuen amb el pas del temps. (El Séptimo Arte)

Llengües Portuguès, amb subtítols en espanyol

Brasil
Portugal
2021
125 min

El Daniel és un instructor de l'acadèmia de policia que ha estat suspès després d'una investigació interna, per això viatja pel país a la recerca d'una trobada real amb la Sara, qui va conèixer per internet. (FilmAffinity)

Llengües Portuguès, amb subtítols en català

Argentina
Xile
2022
86 min

L’Ana i el Mateo, els protagonistes d'El castigo, són pares del petit Lucas i decideixen anar-se'n d'excursió a la natura per gaudir del cap de setmana. Però, tot es complica quan perden de vista el Lucas i ell es perd dins del frondós bosc on són. La parella començarà a buscar encaridament el nen amb ajuda de la policia, però no el trobaran. A mesura que van passant les hores, l’Ana i el Mateo començaran a entrar en una crisi que els farà replantejar-se el seu amor i les seves vides. (Sensacine)

Llengües Versió original en espanyol

Alemanya
França
Mèxic
Nicaragua
Noruega
Països Baixos
2023
87 MIN

Un gran abocador de la capital de Nicaragua, sempre cobert de boira, és la llar de la Maria, una nena especial i amb molta imaginació. Viu amb la Lilibeth, la seva mare, i uns quants gossos i els seus cadells que estan a punt de ser venuts. Quan la Maria els enverina accidentalment, la Lilibeth pren la difícil decisió d'abandonar-la en una planta de reciclatge, on és obligada a treballar amb altres nens. (FilmAffinity)

Llengües Versió original en espanyol

Suïssa
2020
90 min

Un assassinat, una batuda policial i la foto d'una noia misteriosa: una jove mare ha de recompondre totes aquestes peces de la secreta vida amorosa dels seus fills bessons, per poder esbrinar què els va passar. (FilmAffinity)

Llengües Anglès i espanyol, amb subtítols en espanyol

França
Xile
2022
83 min

Les protestes van esclatar als carrers de Santiago, la capital de Xile, el 2019, mentre la població exigia més democràcia i igualtat social al voltant de l'educació, la sanitat i les oportunitats laborals. (FilmAffinity)

Llengües Versió original en espanyol

Argentina
Itàlia
2023
90 MIN

En una societat en què els estereotips femenins de bellesa resulten inabastables, una adolescent de només 14 anys haurà de transitar un camí solitari en la recerca de l'acceptació pròpia, per a la qual l'anorèxia promet perilloses solucions. (FilmAffinity)

Llengües Versió original en espanyol

Colòmbia
Mèxic
Panamà
2021
94 min

Del director panameny Abner Benaim, Plaza Catedral explica la història de l'Alicia (Ilse Salas), una dona divorciada que, després de la tràgica mort del seu fill, comença a ajudar el Chief (Fernando Xavier De Casta), un nen que vigila cotxes davant del seu apartament a la Plaza Catedral. (Sensacine)

Llengües Versió original en espanyol