Totes les pel·lícules

C (1) D (1) E (2) H (1) L (2) M (1) P (1) S (2)
Espanya
Perú
2024
70 min

L’empresonament del president peruà Pedro Castillo i la presa del poder il·legítimament de Dina Boluarte, el desembre de 2022, generaren una onada de protestes que foren reprimides amb armes letals per policia i exèrcit. Les poblacions d’Andahuaylas, Ayacucho i Juliaca foren escenaris de les massacres més sagnants. El documental dona veu a les víctimes i als pobles quítxua i aimara del sud rural del Perú, mobilitzats en un clam per la justícia i contra la impunitat.

Llengües Espanyol

Iran
2022
110 min

La Roya es disposa a emigrar de l'Iran, quan coneix una noia que sembla haver perdut la memòria. La Roya li proporciona una llar i li presenta la seva família i amics sense saber que aquesta dona ha vingut a substituir-la. (FilmAffinity)

Llengües Persa i danès, amb subtítols en espanyol

Alemanya
Xina
2000
83 min

El Mardar és un jove missatger que va per la ciutat amb la moto repartint paquets. Coneix bé la ciutat i part del seu èxit en el negoci és que mai no fa preguntes. Un dia un contrabandista d’alcohol li demana que porti la seva filla de 16 anys, la Moudan, a casa de la seva tia. En el trajecte, tots dos se senten atrets... (FilmAffinity)

Llengües Mandarí, amb subtítols en català