Sessions per a centres educatius

Projeccions especials per a centres educatius dins la
10 edició de La Mostra de CineBaix.
Mostra de cinema internacional del Baix Llobregat

 

La Mostra de CineBaix és un projecte que té com un dels seus objectius apropar el cinema d'Amèrica Llatina i el del Sud de la Mediterrània i el Llevant a l'alumnat i als centres educatius. La Mostra de CineBaix proposa un conjunt de pel·lícules a l’alumnat dels cicles mitjà i superior de Primària, ESO, batxillerat, cicles formatius i escoles d'adults per gaudir d’algunes de les pel·lícules més interessants de la programació, amb l'objectiu de difondre i promocionar el cinema d'aquests països i per donar a conèixer una altra mirada d’aquestes societats. Tot això des de la convicció que el cinema és una eina de coneixement i comprensió del món on vivim, i una contribució, mitjançant la cultura i l’expressió artística, per canviar la imatge i els estereotips, en aquest cas concret, sobre el món llatinoamericà i el món del sud de la mediterrània i el Llevant (Pròxim Orient)

Trobareu informació dels títols oferts en aquesta pàgina web o podeu demanar-la a educa@cinebaix.com.

A qui s’adreça: Alumnat dels cicles mitjà i superior de Primària, ESO, batxillerat, cicles formatius, educació especial, escola d’adults i PTT.
Temàtica: Educació per a la ciutadania. Cultura.
Suport a l’activitat: Cada pel·lícula s’acompanya d’una fitxa per treballar-ne el contingut, abans i després de la projecció.

Objectius:

  • Utilitzar el cinema per treballar temàtiques relacionades amb els drets humans i la diversitat cultural i lingüística.
  • Afavorir el coneixement dels pobles mediterranis i llatinoamericans mitjançant la cultura i l’expressió artística per tal de contribuir a canviar la imatge i els estereotips sobre aquests països.
  • Fomentar una visió i una actitud d’anàlisi i reflexió crítica de la realitat que ens envolta.
  • Acostar els joves a una oferta cinematogràfica diferent en base a la promoció de la diversitat cultural i lingüística.

Calendari: Dijous 10 de novembre (possibilitat d’altres dates al novembre)

Lloc on es realitza: CineBaix (Joan Batllori, 21 - Sant Feliu de Llobregat)

Horari: Matí

Preu: Entrada gratuïta

Inscripcions: Abans del 21 d'octubre enviant un correu a educa@cinebaix.com

Les demandes s’atendran per ordre de petició. Capacitat segons aforament

 

Pel·lícules programades a la secció La Mostra.EDUCA:

Pròximament…