Totes les pel·lícules

1 (1) A (2) C (1) E (3) F (3) H (2) I (1) L (3) N (1) O (1) P (1) R (1) V (1) W (1) Y (1) Z (2)
Iran
2018
90 min
Secció de La Mostra: 

En Jahangir Golstaneh és un novel·lista que fa uns quants anys que està casat amb una dona anomenada Rana i tenen un fill de set anys. En Jahangir és autor de diverses novel·les, tot i que només n’ha pogut publicar una. La seva única font d’ingressos és l’escriptura i no vol dedicar-se a res més per poder sortir de la seva precarietat. Aquesta decisió és la causa dels problemes i obstacles que van apareixent al llarg de la seva vida.

(asianfilmfestival.barcelona)

Llengües Persa, amb subtítols en espanyol

Regne Unit
2019
100 min
Secció de La Mostra: 

For Sama és un viatge íntim i èpic que posa de manifest l'experiència femenina de la guerra. Com si es tractés d'una carta d'amor d'una jove mare a la seva filla, la pel·lícula explica la història de Waad al-Kateab al llarg de cinc anys a Alep, Síria, mentre s'enamora, es casa i dona a llum a la Sama, una nena. Amb la guerra com a rerefons, la seva càmera captura històries de pèrdua, rialles i supervivència, mentre lluita per prendre una decisió impossible: fugir o no de la ciutat per protegir la vida de la seva filla, abandonant així la lluita per la llibertat per la qual tant s'havia sacrificat. (www.vicentelopez.gov.ar)

Llengües Àrab, amb subtítols en espanyol

Canadà
Qatar
Suècia
Tunísia
2018
25 min
Secció de La Mostra: 

Mohamed és un pastor endurit que viu al camp tunisià amb la seva dona i els seus dos fills. Quan el seu fill gran, Malek, torna de Síria amb una jove que porta nicab, se sent profundament pertorbat i comença a desconfiar. La creixent tensió entre pare i fill arriba al punt de no retorn. (fcat.es)

Llengües Àrab, amb subtítols en espanyol
ESTRENA A CATALUNYA