Totes les pel·lícules

1 (1) A (2) C (1) E (3) F (3) H (2) I (1) L (3) N (1) O (1) P (1) R (1) V (1) W (1) Y (1) Z (2)
França
Tunísia
2018
23 min
Secció de La Mostra: 

El xeic Tasher és un piadós i respectat imam. Accepta resar pel cos d'una dona a la qual no coneixia, però aquest acte de pietat es convertirà en el pecat que permetrà a Hamid, el seu maquiavèl·lic i ambiciós ajudant, soscavar el seu poder. (fcat.es)

Llengües Àrab, amb subtítols en espanyol
ESTRENA A CATALUNYA

Espanya
2019
61 min
Secció de La Mostra: 

Documental dramatitzat en el qual dues noies musulmanes residents a Barcelona, entre rialles, rebel·lia i afecte, intenten desmuntar els prejudicis als quals afirmen veure’s de vegades sotmeses. En una etapa de desitjos i dubtes, es qüestionen la seva identitat i les diferents postures davant la seva cultura. (filmaffinity.com)

Llengües Español i català

Egipte
Eslovènia
Grècia
Líban
Qatar
2019
80 min
Secció de La Mostra: 

"Una gran família": així és com l’Um Ghareeb, la protagonista de la pel·lícula, descriu els Al Gami'ya, de Rod el Farag, un dels barris més pobres del Caire. En aquestes comunitats, tots els membres contribueixen en un fons amb una petita quantitat de diners de forma regular. Es reuneixen setmanalment i entre tots decideixen qui és la persona o família més necessitada per lliurar-li una part dels diners. Reem Saleh va seguir durant sis anys amb la seva càmera els membres d'una comunitat i revela la seva lluita diària per sobreviure. (fcat.es)

Llengües Àrab, amb subtítols en espanyol
ESTRENA A CATALUNYA