Totes les pel·lícules

D (2) E (1) H (1) I (1) K (1) L (2) M (1) N (1) P (3) R (2) S (2) V (1) Y (1) Z (1)
Dinamarca
2020
108 min
Secció de La Mostra: 

A la Dinamarca actual, una societat multicultural, segregada i plena de tensions racials, en Talib, un jove immigrant de segona generació, entra en coma estant sota tutela policial. Mentre els agents de policia Hoyer i Andersen fan una patrulla rutinària pel gueto de Svalegarden, s'anuncia la mort del jove, i això desencadena violents disturbis al veïnat, que es converteix en un infern sense sortida per als agents. (Sensacine)

Llengües Danès, amb subtítols en espanyol

Kenya
2020
96 min
Secció de La Mostra: 

Periodista de professió, especialitzat en la justícia social, el kenyà Boniface Mwangi, conegut com Softie, va ser testimoni de diverses atrocitats en la seva carrera. Però un el va marcar de manera definitiva, la cobertura de la violència succeïda després de les eleccions de Kenya, el 2007. Els esdeveniments que va haver de cobrir el van portar a estrès posttraumàtic i depressió severa, derivada de la impotència i frustració que li va generar veure els polítics responsables romandre impunes.

Tractant de refer-se, Softie va començar a córrer, amb disciplina, i va descobrir que l'activitat li oferia un punt de vista optimista. El següent que va decidir va ser postular per a un càrrec en l'elecció regional que s'acostava. Al documental Softie, dirigit per Sam Soko, el cineasta explora el camí que ha de recórrer, tractant de dur a terme una campanya neta honesta en contra dels seus oponents corruptes i posant en risc la seva pròpia família. (Sensacine)

Llengües Anglès, amb subtítols en espanyol