Totes les pel·lícules

A (1) D (1) G (1) J (1) L (2) R (2) V (1) Y (1)
Bèlgica
França
Marroc
2019
98

L’Abla regenta una modesta pastisseria a la seva llar de Casablanca on viu sola amb la seva filla Warda de 8 anys. Quan la Samia, una jove dona embarassada, truca a la seva porta, l’Abla no s'imagina que la seva vida està a punt de canviar per sempre. Una trobada fortuïta entre dues dones les durà a totes dues a fer una aventura essencial per determinar qui són en realitat. (Filmaffinity)

 Llengües Àrab, amb subtítols en espanyol

Indonèsia
2022
103 min

Finals de la dècada de 1960. La Nana no es pot escapar del seu passat. Sumida en la pobresa després d'haver perdut la seva família a la guerra de Java Occidental, es torna a casar i comença una nova vida. Però el passat continua viu en els seus somnis. El seu nou marit és ric, però el seu paper de dona a casa és de submissió i ell li és infidel. La Nana pateix en silenci fins al dia que coneix una de les amants del seu marit i tot canvia. L’Ino és algú en qui pot confiar, algú que li ofereix consol i a qui li pot explicar els seus secrets, passats i presents. (FilmAffinity)

Llengua Indonesi, amb subtítols en espanyol

Argentina
Estats Units
Regne Unit
2022
140 MIN

Argentina, 1985 està inspirada en la història real de Julio Strassera, Luis Moreno Ocampo i el seu jove equip jurídic que es van atrevir a acusar, contra vent i marea, contra rellotge i sota constant amenaça, la més sagnant dictadura militar argentina. Una batalla de David contra Goliat, amb els herois menys esperats. (FilmAffinity)

Llengües Versió original en espanyol