Totes les pel·lícules

A (1) D (1) G (1) J (1) L (2) R (2) V (1) Y (1)
Bèlgica
França
Luxemburg
2023
135
Secció de La Mostra: 

El Kamal decideix anar a Síria per ajudar les víctimes de la guerra. Però, en arribar, es veu obligat a unir-se a un grup armat i es troba bloquejat a Al Raqa. El seu germà petit, el Nassim, que somia unir-s'hi, es converteix en una presa fàcil dels reclutadors de la gihad. La Leïla, la seva mare, intentarà protegir el seu fill més jove. (FilmAffinity)

Llengües Àrab, francès, anglès, alemany, amb subtítols en espanyol

Alemanya
Bèlgica
Cambodja
Corea del Sud
França
Qatar
Romania
2022
117 min

Per caprici, la Freddie, de vint-i-cinc anys, torna per primera vegada a Corea del Sud, on va néixer. La jove parteix amb ardor a la recerca dels seus orígens en aquest país que li és aliè, inclinant la seva vida a rumbs nous i inesperats. (FilmAffinity)

Llengües Anglès, francès i coreà, amb subtítols en espanyol

Xina
2022
131 min

 La humil i senzilla Ma, i el tímid Cao, han estat expulsats de les seves famílies respectives i obligats a contraure un matrimoni concertat. Ara hauran d'unir les forces i construir una llar on sobreviure. Enmig de l'adversitat, comença a forjar-se entre ells un vincle, ja que tant la Ma com el Cao, en sintonia amb els cicles de la Terra, es creen un refugi on poden prosperar. (FilmAffinity)

Llengua Mandarí, amb subtítols en espanyol