Totes les pel·lícules

A (1) D (1) G (1) J (1) L (2) R (2) V (1) Y (1)
Xina
2021
176 min

Els soldats xinesos van guanyar la batalla al llac Changjin, també coneguda com la batalla de l'embassament de Chosin, en condicions climatològiques extremes. La lluita entre els Estats Units i la Xina, que va tenir lloc del 27 de novembre al 24 de desembre de 1950, és considerada com una de les batalles més violentes de la Guerra de Corea. (FilmAffinity)

Llengües Mandarí i anglès, amb subtítols en espanyol

Alemanya
França
Mèxic
Nicaragua
Noruega
Països Baixos
2023
87 MIN

Un gran abocador de la capital de Nicaragua, sempre cobert de boira, és la llar de la Maria, una nena especial i amb molta imaginació. Viu amb la Lilibeth, la seva mare, i uns quants gossos i els seus cadells que estan a punt de ser venuts. Quan la Maria els enverina accidentalment, la Lilibeth pren la difícil decisió d'abandonar-la en una planta de reciclatge, on és obligada a treballar amb altres nens. (FilmAffinity)

Llengües Versió original en espanyol

Estats Units
2022
134 min

Una epopeia històrica inspirada en els fets reals que van succeir al Regne de Dahomey, un dels estats més poderosos d'Àfrica als segles XVIII i XIX. La història segueix la Nanisca (Davis), general de la unitat militar exclusivament femenina i la Nawi (Mbedu), una recluta ambiciosa. Juntes van lluitar contra enemics que van violar el seu honor, van esclavitzar la seva gent i van amenaçar de destruir tot el que havien viscut. (FilmAffinity)

Llengües Anglès i portuguès, amb subtítols en espanyol

Corea del Sud
2022
92 min

Junhee és una novel·lista desencantada dels seus llibres. Durant un viatge per retrobar una vella amiga que regenta una llibreria, coincideix amb un director de cinema que li va prometre adaptar una de les seves novel·les. (gencat.cat)

Llengua Coreà, amb subtítols en català

Turquia
2021
147

En Hasan es guanya la vida com a agricultor al camp i es troba en una situació difícil quan amenacen d'instal·lar una torre d'alta tensió a la terra que va heretar del seu pare. Alhora, el seu pelegrinatge imminent a la Meca el porta a fer una recerca introspectiva del seu passat. (FilmAffinity)

Llengües Turc, amb subtítols en català

Suïssa
2020
90 min

Un assassinat, una batuda policial i la foto d'una noia misteriosa: una jove mare ha de recompondre totes aquestes peces de la secreta vida amorosa dels seus fills bessons, per poder esbrinar què els va passar. (FilmAffinity)

Llengües Anglès i espanyol, amb subtítols en espanyol

Algèria
Aràbia Saudita
França
Qatar
Taiwan
2022
113
Secció de La Mostra: 

Algèria, 1516. El pirata Barbarroja allibera Alger de la tirania dels espanyols i es fa amb el poder del regne. Es rumoreja que ha assassinat el rei Salim Toumi, malgrat la seva aliança. Contra tot pronòstic, una dona li fa cara: la reina Zaphira, esposa del rei Salim. A mig camí entre la història i la llegenda, la vida d'aquesta dona ens parla de la lluita i dels conflictes personals i polítics que va haver de patir pel bé d'Alger. (FilmAffinity)

Llengües Àrab, amb subtítols en espanyol