Totes les pel·lícules

2 (1) B (1) C (1) E (1) F (2) H (1) L (2) M (3) N (1) S (1) T (1) U (1)
Espanya
Grècia
2021
112 min
Secció de La Mostra: 

Tardor de 2015. Dos socorristes, Óscar (Eduard Fernández) i Gerard (Dani Rovira), viatgen fins a l'illa de Lesbos, a Grècia, impactats per la fotografia d'un nen ofegat a les aigües de la Mediterrània. En arribar descobreixen una realitat colpidora: milers de persones arrisquen la vida cada dia creuant el mar en precàries embarcacions i fugint de conflictes armats. No obstant això, ningú exerceix tasques de rescat. Al costat de l’Esther (Anna Castell), el Nico (Sergi López) i altres membres de l'equip, lluitaran per complir una missió, donant suport a persones que ho necessiten. Per a tots ells, aquest viatge inicial suposarà una odissea que marcarà les seves vides.(FilmAffinity)

Llengües Espanyol

Romania
Turquia
2021
85 min
Secció de La Mostra: 

En Yusuf i en Memo, el seu millor amic, són alumnes d'un internat per a nens i adolescents kurds a les muntanyes d'Anatòlia. Quan en Memo cau misteriosament malalt, en Yusuf ha de lluitar amb nombrosos obstacles per intentar ajudar el seu amic. (FilmAffinity)

Llengües Turc i kurd, amb subtítols en espanyol

Alemanya
Regne Unit
Suïssa
2019
108 min
Secció de La Mostra: 

Abu Nawas és un cafè de moda i el lloc on es reuneixen artistes, comunistes i homosexuals iraquians exiliats a Londres. A més, és a prop de la mesquita salafista. Un dia, un fanàtic religiós i nebot d'un poeta anomenat Taufiq decideix atacar els amics del seu oncle, posant en marxa una sèrie d'esdeveniments que canviaran per complet la vida de moltes persones. (FilmAffinity)

Llengües Àrab i anglès,, amb subtítols en espanyol