Totes les pel·lícules

A (1) B (1) C (1) F (1) H (1) L (3) M (2) S (1) U (1) V (1)
Japó
2010
94 min
Secció de La Mostra: 

Història d’una família de petits éssers, de tot just 10 cm de longitud, que viuen en una caseta oculta sota les fustes del terra d’una casa dels afores de Tòquio. Aquests diminuts éssers tenen per costum no deixar-se veure mai pels humans, però la seva tranquil·la existència canvia quan la jove Arrietty, una audaç adolescent, és vista accidentalment per un nen que s’acaba d’establir a la casa per la seva delicada salut . Entre tots dos sorgirà una forta amistat, però alhora l’existència d’aquests éssers es veurà perillosament amenaçada.

Llengua: doblada en català

Corea del Sud
2018
148 min
Secció de La Mostra: 

Quan fa una entrega, Jongsu (Yoo), un jove missatger, es troba per casualitat amb Haemi (Jun), una noia que vivia al seu veïnat. La jove li demana que tingui cura del seu gat durant un viatge a l'Àfrica. Quan torna, Haemi li presenta Ben (Yeun), un jove misteriós i amb diners que va conèixer allà. Un dia, Ben revela a Jongsu un passatemps molt estrany... Adaptació d'una història de Murakami. (Filmaffinity)

Llengües Coreà i anglès, amb subtítols en espanyol

Rússia
2015
90 min
Secció de La Mostra: 

Altynka és un camell nadó que, segons les creences del difunt avi del jove Bayir, portarà bona sort a la família pel seu albinisme. Així i tot, el patriarca de la família ha de vendre el camell per una quantitat generosa a un home de la indústria del cinema, decisió que entristeix la família i propicia que la mare del camell, Mara, s'escapi a buscar-lo. D'aquesta manera, Bayir iniciarà un viatge pel desert a la recerca dels dos animals.

Bèlgica
Cambodja
França
Luxemburg
2018
84 min
Secció de La Mostra: 

Cambodja, any 1975. El règim de repressió de Pol Pot i el seu exèrcit de khmers rojos forcen milions de persones a abandonar la capital i fer treballs forçats en camps agrícoles. Entre els deportats hi ha una jove parella, Chou i Khoun, que són expulsats de la seva llar amb el seu fill de 4 anys, Sovanh. Obligats a caminar durant setmanes, sense menjar, al llarg d'una perillosa ruta, Chou i Khoun perden de vista el seu fillet i no poden fer res per recuperar-lo. No tornaran a veure’l durant anys. (Sensacine)

Llengües Francès, amb subtítols en espanyol

Índia
2016
102 min
Secció de La Mostra: 

Daya, un ancià, nota que ha arribat el seu moment i desitja viatjar a Benarés, a la vora del Ganges, amb l’esperança de morir allà i aconseguir la salvació. El seu fill Rajiv va amb ell, deixant enrere la seva feina, la seva esposa i la seva filla. Arribats a la ciutat santa, els dos homes lloguen una habitació a l’Hotel Salvación, un lloc reservat per a persones a punt de morir. (cineciutat.org)

Corea del Sud
França
2017
69 min
Secció de La Mostra: 

Durant un viatge de negocis al Festival de Canes la jove Manhee (Kim Min-hee), assistent de vendes d'una distribuïdora, és acomiadada per la seva cap acusada de ser deshonesta, però en el fons és per una qüestió de gelosia. Per sort, coneixerà allà una professora anomenada Clara (Isabelle Huppert), que fa fotos amb la seva càmera Polaroid. Cadascuna d'elles té una peculiar visió de la vida, i juntes aconseguiran entendre els seus mons. (Filmaffinity)

Llengües Coreà, anglès i francès, amb subtítols en espanyol

França
Japó
Xina
2018
135 minuts
Secció de La Mostra: 

Qiao és una jove ballarina que viu als suburbis industrials de la ciutat de la Xina, una zona que pren el nom de Datong, on s'enamorarà de Bin, un mafiós de la zona. Després d'una baralla entre bandes, en què es veu involucrat el jove, Quiao dispara per poder protegir-lo i és sentenciada a cinc anys de presó. Després d'aquest llarg període, ella tornarà a buscar Bin per poder continuar la seva apassionada història d'amor des del punt en què la van deixar. (cineuropa.org)

ESTRENA A CATALUNYA
Llengües: Xinès i mandarí, amb subtítols en espanyol
Vietnam
2018
96 minuts
Secció de La Mostra: 

Al Vietnam rural del segle XIX, la jove May, de 14 anys, es converteix en la tercera dona de l’adinerat hisendat Hung. Aviat aprendrà que només pot millorar la seva posició reafirmant-se com una dona capaç de donar a llum un home. Quan es queda embarassada, les esperances que té May d'ascendir en l'escala social es converteixen en una temptadora possibilitat. Enfrontada a l'amor prohibit i a les seves devastadores conseqüències, May finalment comença a acceptar la brutal veritat: les seves opcions són escasses i limitades. (sansebastianfestival.com)

  Llengües Vietnamita subtitulada en espanyol

Índia
2018
122 min
Secció de La Mostra: 

En una petita ciutat al cor de l'Índia hi viu Mauji (Varun Dhawan) amb la seva dona Mamta (Anushka Sharma). Mauji és un jove de família humil sense feina que lluita per trobar la seva passió. Mamta és una jove brodadora que somia fer-se un nom i aconseguir el respecte de la societat. Les seves vides fan un gir quan decideixen emprendre un taller tèxtil a l'Índia i creen el sentiment d'orgull del producte 'Made in Índia'. (Filmaffinity)

Llengües Hindi amb subtítols en espanyol
 

Japó
1988
87 min
Secció de La Mostra: 

Una família japonesa es veu en l'obligació de traslladar-se al camp. La mare està malalta a l'hospital i el pare és un professor universitari a qui li agrada explicar històries màgiques a les seves filles. Mentrestant, les petites Satsuki i Mei acaben fent-se amigues de Totoro, un esperit del bosc. (Sensacine)

Llengües Doblada en espanyol

Alemanya
Estats Units
França
Índia
Regne Unit
2008
123 min
Secció de La Mostra: 

Jamal Malik, un jove orfe que viu en una barriada pobra de Bombai, decideix presentar-se a la versió índia del concurs: "¿Qui vol ser milionari?". Davant la sorpresa de tots, Jamal respon correctament totes i cadascuna de les preguntes. Com és possible que un noi com ell sigui capaç de conèixer totes les respostes? Quan Jamal està a punt de respondre l'última pregunta, la que li farà guanyar 20 milions de rupies, la policia el deté i se l’emporta per interrogar-lo. Jamal haurà d'explicar per què coneixia les respostes, i per a això haurà de relatar diferents moments de la seva vida, que a més ajudaran a revelar la verdadera raó de la seva participació en el concurs.

Llengua: doblada en català/ subtitulada en català

Japó
2018
121 min
Secció de La Mostra: 

Osamu i el seu fill es troben amb una nena al mig d'un fred glacial. Al principi, i després de ser reticent a acollir la nena, l'esposa d'Osamu acceptarà cuidar-la quan s'assabenti de les dificultats que afronta. Tot i que la família és pobra i amb prou feines guanya prou diners per sobreviure a través de petits delictes, semblen viure feliços junts, fins que un accident imprevist revela secrets ocults i posa a prova els llaços que els uneixen. (Filmaffinity)

Llengües Japonès amb subtítols en espanyol

França
Japó
2018
109 min
Secció de La Mostra: 

A la regió japonesa de Nara, un assagista francesa (Juliette Binoche) coneix un misteriós home que viu a les muntanyes (Masatoshi Nagase). Tot i la barrera del llenguatge i la cultura, tots dos sentiran la necessitat d'apropar-se l'un a l'altre. (Filmaffinity)

Llengües Anglès, japonès i francès, amb subtítols en espanyol