La Mostra de CineBaix: Mostra de Cinema Internacional a Sant Feliu de Llobregat 2017

1 (2) 2 (1) 7 (1) A (29) B (12) C (23) D (14) E (46) F (12) G (3) H (16) I (9) J (4) K (10) L (72) M (21) N (8) O (5) P (17) R (16) S (20) T (27) U (16) V (7) W (6) Y (7) Z (7) ¡ (1) ¿ (1)
Alemanya
Aràbia Saudita
2013
98 minuts

Wadjda té deu anys i viu en una societat tan tradicional que certes coses com anar amb bicicleta li estan totalment prohibides. Malgrat tot, és una nena divertida i emprenedora que voreja sempre el límit entre el que està autoritzat i el que està prohibit. Wadjda desitja tenir una bicicleta per poder competir amb el seu amic Abdullah en una cursa, però la seva mare no l'hi permet perquè les bicicletes són un perill per a la dignitat d'una noia. (FilmAffinity)

Llengües: Doblada en castellà

Bèlgica
França
Itàlia
2011
136 minuts

En un petit poble de l'Orient Mitjà, la tradició exigeix que les dones vagin a buscar aigua, sota un sol ardent, a la font que neix al cim d'una muntanya. Leila, una jove casada, proposa a les altres dones una vaga de sexe: no mantindran relacions sexuals fins que els homes col·laborin amb elles en el transport de l'aigua fins al poblet. (FilmAffinity)

Llengua: Doblada en espanyol

França
Tunísia
2016
15 minuts
Secció de La Mostra: 

Mentre condueix per una desèrtica carretera tunisiana, un home i el seu nét són detinguts per la policia. Per poder seguir el seu camí, hauran d'acceptar un estrany acord. (FilmAffinity)

Estrena a Catalunya

Llengües: Francès i àrab amb subtítols en espanyol

Hongria
Regne Unit
2016
94 minuts

Nat Dayan, un vell forner jueu de l'est de Londres, s'esforça per mantenir l'activitat de la seva botiga davant de la competència d'un supermercat proper, que arriba fins i tot a treure-li el seu empleat. Sense gaire entusiasme, contracta com a aprenent un jove immigrant musulmà originari de Darfur, que ocasionalment és venedor de cànnabis. La seva relació no és fàcil fins que un incident fortuït fa reactivar les vendes. (FilmAffinity)

Estrena a Espanya

Llengües: Anglès amb subtítols en espanyol
Sessió programada per al dia 8 anul·lada. Nova data: dijous 16 de novembre

Colòmbia
2016
120 minuts
Secció de La Mostra: 

Després de ser descoberta disfressant-se de Verge, per por del seu pare Amparo fuig de l'internat de monges on l’acollien. Arriba a un barri marginat de Medellín a viure de "arrambada" on hi ha la seva germana. Quan el seu cunyat la introdueix a la família, el cosí Libardo queda infatuat amb ella, la rapta en un ritu matrimonial per després obligar-la a viure sota el seu mateix sostre; la família de l'Animal, testimoni del seu captiveri. La comunitat, acovardida per Libardo, no intercedeix en favor d'Amparo, que és abandonada a la vigilància permanent. Forçada a convertir-se en la dona de l'Animal, Amparo té una nena sense poder evitar-ho. Podrà, per mitjà de l'amor i la temprança, aturar la repetició del cicle del qual també va ser víctima la seva mare, sobreviure i salvar la seva filla? (Filmaffinity)

Llengua: Versió original en espanyol

França
2017
07 minuts
Secció de La Mostra: 

En una petita cala prop de Marsella, en ple hivern, Angèle, Joseph i Armand tornen a casa del seu ancià pare. Angèle és actriu i viu a París, i Joseph acaba d'enamorar-se d'una noia molt més jove. Armand és l'únic que es va quedar a Marsella per portar el petit restaurant que regentava el seu pare. És el moment de descobrir què ha quedat dels ideals que els va transmetre el seu progenitor, del món fraternal que va construir en aquest lloc màgic al voltant d'un restaurant per a obrers. Però l'arribada d'una pastera a una cala veïna canviarà les seves reflexions... (FilmAffinity)

Estrena a Catalunya

Llengües: Francès amb subtítols en espanyol

Mèxic
2017
103 minuts
Secció de La Mostra: 

Valeria té 17 anys i està embarassada. Viu a Puerto Vallarta amb Clara, la seva mitja germana. Valeria no ha volgut que Abril -la mare, absent des de fa molt de temps- s'assabenti de l’embaràs. Però Clara, davant la pressió econòmica i les responsabilitats que implica tenir un bebè a casa, decideix cridar-la. Abril arriba amb la disposició d'ajudar les seves filles, però aviat comprendrem per què Valeria preferia mantenir-la lluny. (FilmAffinity)

Llengua: Versió original en espanyol

Colòmbia
2016
84 minuts
Secció de La Mostra: 

Amors, odis, promeses trencades i cinc germans de carrer que es coneixen enmig d'una ciutat hostil. Els ningú, joves units per les ànsies de viatjar, troben en l'art de carrer i la música, el lloc on refugiar-se i una oportunitat per escapar. (FilmAffinity)

Estrena a Espanya

Llengües: Versió original en espanyol

França
Nigèria
2017
52 minuts
Secció de La Mostra: 

Casada i sense fills, la realitzadora Aïcha Macky i el seu marit s'enfronten a una situació fora del comú a la seva societat. Però a Níger, com arreu, hi ha problemes d'infertilitat. A partir de la seva experiència personal i en un diàleg amb la seva mare morta en donar a llum, la directora explora amb delicadesa els patiments ocults de les dones alhora que trenca amb els tabús. L'espectador camina al costat d’Aïcha a Níger, una dona entre mares.

Estrena a Catalunya

Llengües: Haussa i francès amb subtítols en espanyol