Totes les pel·lícules

7 (1) A (3) C (1) D (2) E (3) L (3) M (1) N (1) R (2) T (2) U (4)
Xina
2014
111 min
Secció de La Mostra: 

Lu Yanshi és detingut com a pres polític en ple apogeu de la Revolució Cultural a la Xina. La seva dona, la professora Feng Wanyu, i la seva filla han d'enfrontar-se a aquesta realitat. Així, la nena comença a entregar-se a la dansa i s'esforça per aconseguir un paper protagonista. A principis dels anys setanta, després d'anys sense veure la seva família, Lu Yanshi aconsegueix escapar-se d'un camp de treball. D'aquesta manera intenta tornar a veure els seus éssers estimats, però la seva filla -per por que el retrobament afecti la seva carrera com a ballarina- ho impedeix. Temps després per fi podrà estar amb la seva dona, encara que no en les circumstàncies que imaginava, ja que Wanyu pateix problemes de memòria. Per això no pot reconèixer el seu marit, que el recorda de jove, i així, segueix esperant el seu retorn. D'aquesta manera Lu Yanshi es converteix en un estrany en la seva pròpia família. (Sensacine)

Llengües Mandarí, amb subtítols en espanyol

Canadà
Estats Units
2021
145 min
Secció de La Mostra: 

Un recorregut per la vida d'Aretha Franklin (Jennifer Hudson), des que era una nena prodigi a Detroit i cantava gòspel al cor de l'església, fins a convertir-se en una superestrella internacional que va conquistar un total de 18 Premis Grammy. Una història d'ascens plena de lluites i triomfs, amb una vida personal turbulenta, de desavinences i dissorts, que tot i així la van portar a assolir l'èxit comercial gràcies a cançons com Respect, Chain of Fools, Think o A Natural Woman. (Sensacine)

Llengües Anglès, amb subtítols en espanyol

Kirguizistan
2019
88 min
Secció de La Mostra: 

En Jekshen, un jove i excepcional corredor de 12 anys, viu en un bonic poble de muntanya al Kirguizistan. El seu pare, un alcohòlic empedreït, queda a càrrec seu, dificultant enormement la seva vida. Tot el que té en Jekshen és una amiga a l'escola i el suport del seu difícil pare. Entre tots dos el convencen que participi en una cursa que podria canviar per sempre la seva vida. (FilmAffinity)

Llengües Kirguís, amb subtítols en espanyol