Totes les pel·lícules

7 (1) A (3) C (1) D (2) E (3) L (3) M (1) N (1) R (2) T (2) U (4)
Colòmbia
Espanya
Regne Unit
2021
82 min

A l'ombra de monumentals refineries que emergeixen com temples cromats, Un cielo tan turbio viatja per diversos paisatges fronterers de Veneçuela, el primer petroestat, avui copejat per la pitjor crisi política i humanitària que Sud-amèrica ha viscut al segle XXI. Sota cels que auguren tempesta, somnolents militars aguaiten al mig del mar Carib, migrants vaguen per lúgubres pobles fronterers entre Veneçuela i Brasil, i contrabandistes esgoten els últims barrils de gasolina creuant clandestinament pels senders de l'hostil desert Guajiro. (Sensacine)

Llengües Espanyol

França
Iran
2021
127 min
Secció de La Mostra: 

En Rahim (Amir Jadidi) és a la presó per un deute que no ha pogut tornar. Durant un permís de dos dies, intenta convèncer el creditor (Mohsen Tanabandeh) perquè retiri la reclamació de desemborsament d'una part del pagament. Però les coses no aniran com tenia previst. (FilmAffinity)

Llengües Persa, amb subtítols en espanyol

Hong Kong, Xina
Xina
2020
104 min
Secció de La Mostra: 

Un convicte és enviat a un camp de treball al desolat nord-oest de la Xina durant la Revolució Cultural del país. Utilitzant el seu enginy, i amb l'única finalitat de veure la seva filla, que ha estat filmada en una pel·lícula, aconsegueix escapar-se i fuig en direcció al cinema d'un poble proper. Allà espera trobar aquesta cinta de pel·lícula i aconseguir-la. No obstant això, en aquest lloc es creua amb una rodamon desesperada per aconseguir el mateix rodet de pel·lícula i que aconsegueix robar-lo. Curiosament, aquest enigmàtic objecte, que tots dos anhelen per motius molt diferents, esdevindrà l'arrel d'una inesperada amistat. (FilmAffinity)

Llengües Mandarí, amb subtítols en espanyol

Xina
2009
85 min
Secció de La Mostra: 

En Wang és un home pessimista, astut i avariciós, propietari d'un bar de tallarines en una ciutat situada en un paratge desèrtic de la Xina. No fa cas de la seva dona, una dona de llengua viperina que té una aventura amorosa amb en Li, un dels empleats d’en Wang. En Li és un home tímid que, malauradament per a ell, acaba guardant la pistola que la seva amant ha comprat per matar el seu marit. Però en Wang està al corrent de tot el que fan. Suborna l'agent de policia Zhang per matar la parella. Vist així, el pla és perfecte: tot se solucionarà gràcies a un final sagnant i cruel perfectament satisfactori per a ell. O si més no, això pensa. Però el malèvol Zhang té una altra idea al cap... Remake lliure de Sangre fácil (Blood Simple), òpera prima dels germans Coen. (FilmAffinity)

Llengües Mandarí i anglès, amb subtítols en espanyol / Doblada en català / Doblada en espanyol

Corea del Sud
2020
121 min
Secció de La Mostra: 

L’empresa de la Young-jin gairebé mai no reconeix la seva dedicació laboral pel fet de ser dona, mentre que al seu company de feina, en Jun-seol, no li ha costat gens escalar fins a aconseguir el càrrec de cap de la Young-jin gràcies als seus contactes. Young-jin veu en Jun-seol com un enemic, però alhora sent compassió pel seu buit i l’ajuda a adaptar-se a la companyia. Però en Jun-seol malgrat tot no dubta a robar els dissenys de la seva subordinada sense el seu consentiment. La Young-jin desitja recuperar el disseny robat, però li resulta molt difícil renunciar a l’amor que tant li va costar aconseguir per part de Jun-seol. (asianfilmfestival.barcelona)

Llengües Coreà, amb subtítols en català