Totes les pel·lícules

7 (1) A (3) C (1) D (2) E (3) L (3) M (1) N (1) R (2) T (2) U (4)
Espanya
Uruguai
2020
101 min

En el convuls Montevideo de 1972, mentre el país s'estimba irremissiblement cap al precipici de la dictadura, el Diego i el Leonardo, dos guionistes d'un conegut programa d'humor de televisió, lluiten per mantenir la seva integritat davant les pressions dels seus superiors perquè rebaixin el to de les seves mordaces sàtires polítiques i evitin ofendre els alts militars que s'estan apoderant del control del país. Paral·lelament, del costat dels opressors, Rojas, un tinent de l'exèrcit que ha estat pressionat per torturar militants o simpatitzants de la guerrilla dels Tupamaros, exorcitza els seus dimonis amb la Susana, una prostituta amb qui troba una mena de refugi emocional davant del seu fort sentiment de culpabilitat... (ICAA)

Llengües Espanyol

França
Itàlia
2013
130 min
Secció de La Mostra: 

Després de quatre anys de separació, l’Ahmad viatja de Teheran a París per iniciar el procés de divorci a petició de la Marie, la seva esposa francesa. Durant la seva breu estada, descobreix la conflictiva relació entre la Marie i la seva filla Lucie. L’Ahmad s'esforça a restablir el vincle entre mare i filla, però acaba desvelant un secret del passat. (labutaca.net)

Llengües Francès i persa, amb subtítols en espanyol / amb subtítols en català / Doblada en català / Doblada en espanyol

França
Iran
2020
105 min
Secció de La Mostra: 

Una dona el marit de la qual és executat passa per problemes a l'hora de cuidar la seva filla minusvàlida. Tot i els seus problemes, la família del seu antic cònjuge insisteix que ha de casar-se amb el seu germà i quedar-se amb ells. Posteriorment descobreixen que la sentència de mort és errònia i que el principal sospitós és en realitat l'únic testimoni que va incriminar el seu marit. (FilmAffinity)

Llengües Persa, amb subtítols en espanyol

Colòmbia
Equador
Espanya
2021
96 min

Un estafador barrut utilitza una nena a qui, segons diuen, se li apareix la Mare de Déu i que molts consideren miraculosa, per treure diners amb el seu do. Amb els pares de la nena, muntaran un negoci tan gran i lucratiu que inevitablement se'ls escaparà de les mans.

Història de suspens i fanatisme, en una ciutat on la fe professa es barreja bé amb la corrupció i el frau. (Sensacine)

Llengües Espanyol

França
Iran
2016
125 min
Secció de La Mostra: 

Emad i Rana han de deixar el seu pis al centre de Teheran a causa dels treballs que s'hi estan fent i que amenacen l'edifici. S'instal·len en un altre lloc, però un incident relacionat amb l'anterior inquilí canviarà dramàticament la vida de la jove parella. (FilmAffinity)

Llengües Doblada en espanyol