Totes les pel·lícules

7 (1) A (3) C (1) D (2) E (3) L (3) M (1) N (1) R (2) T (2) U (4)
Estats Units
Japó
1975
141 min
Secció de La Mostra: 

El capità Vladimir Arseniev i el seu destacament han de fer unes prospeccions geològiques als boscos de la taigà siberiana. La immensitat del territori i la duresa del clima fan que s'extraviï. Condemnat a vagar per una terra salvatge, en Vladimir coneix Dersu Uzala, un caçador nòmada que coneix el territori com el palmell de la mà i sap com afrontar les inclemències del temps. En Dersu ensenyarà a en Vladimir a respectar la natura i a conviure-hi en plena harmonia, una lliçó que difícilment oblidarà la resta de la seva vida. (FilmAffinity)

Llengües Rus i xinès, amb subtítols en espanyol

Japó
2021
169 min
Secció de La Mostra: 

Tot i no ser capaç de recuperar-se d'un drama personal, Yusuke Kafuku, actor i director de teatre, accepta muntar l'obra Tio Vania en un festival d'Hiroshima. Allà, coneix la Misaki, una jove reservada que li han assignat com a xofer. A mesura que passen els trajectes, la sinceritat creixent de les converses els obliga a enfrontar-se al seu passat. (FilmAffinity)

Llengües Japonès, anglès, llenguatge de signes coreà, alemany, mandarí, tagàlog, coreà i indonesi, amb subtítols en espanyol