Totes les pel·lícules

7 (1) A (3) C (1) D (2) E (3) L (3) M (1) N (1) R (2) T (2) U (4)
Iran
2021
93 min
Secció de La Mostra: 

Just abans del segon matrimoni de Soodeh Sharifzadegan, el seu fill d’onze anys, en Matiar, és segrestat. Després d’un gran esforç, la Soodeh es veu obligada a demanar els diners del rescat al seu exmarit, en Peyman. Després de l’alliberació d’en Matiar, la Soodeh, curiosa, s’adona que tot era un pla del seu fill per donar peu al retorn del seu pare. (asianfilmfestival.barcelona)

Llengües Persa, amb subtítols en espanyol

Alemanya
França
Israel
Líban
Palestina
Qatar
2021
90 min
Secció de La Mostra: 

Perseguits per l'exèrcit, dos beduïns fan contraban de treballadors palestins a través del desert del Nèguev. Un retrat filmat durant cinc anys sobre homes que viuen al límit en una de les regions més fràgils del món. (FilmAffinity)

Llengües Àrab, amb subtítols en espanyol

Afganistan
2020
91 min
Secció de La Mostra: 

En una zona remota de l'Afganistan, les històries de la vida d'una jove pastoreta, un nen atrapaocells i un professor de dol s'entrellacen per les ferides de guerra que encara sagnen. (imdb.com)

Llengües Persa afgà i anglès, amb subtítols en espanyol

Alemanya
Iraq
Qatar
2021
89 min
Secció de La Mostra: 

La Rojin és una jove kurdoiraquiana que està a punt de fer l'examen d'accés a la universitat. La seva infeliçment casada germana gran, la Shilan, decideix ajudar-la a aprovar sigui com sigui, amb l'esperança que tingui una vida més emancipada. Per tant, les germanes es veuran inevitablement ficades en una gran xarxa de corrupció que connecta totes les parts de la societat. (FilmAffinity)

Llengües Kurd, amb subtítols en català

Índia
2022
100 min
Secció de La Mostra: 

Una dona acabada de casar espera ser feliç, però el dia a dia comença i acaba a la cuina. El seu marit treballa de mestre en una escola i la seva sogra vola als Estats Units per al part de la seva filla. Mentrestant, ella busca feina i quan creu haver-ne trobat, el seu sogre li ho impedeix. Cada dia que passa van sumant-se els inconvenients, i finalment la protagonista s'adona que aquell no és lloc per a ella, i decideix reaccionar d’una manera realment bonica. (asianfilmfestival.barcelona)

Llengües Malaiàlam, amb subtítols en català

Alemanya
Palestina
Qatar
Síria
2021
Secció de La Mostra: 

Als Alts del Golan ocupats, un desesperat metge sense llicència subverteix les expectatives quan per accident es troba un soldat de la guerra de Síria ferit. (FilmAffinity)

Llengües Àrab amb subtítols en espanyol

Bèlgica
Estats Units
França
Suïssa
Síria
2020
Secció de La Mostra: 

Un exiliat sirià que viu a Austràlia torna quan el seu germà és detingut pel règim d'Assad el 2011. (FilmAffinity)

Llengües Àrab i anglès, amb subtítols en català