Totes les pel·lícules

×

Missatge d'error

Notice: Undefined property: view::$exposed_input a views_plugin_display_attachment->attach_to() (línia 230 de /var/www/vhosts/puntzero.cat/httpdocs/mostracinebaix/2017/sites/all/modules/contrib/views/plugins/views_plugin_display_attachment.inc).
A (2) C (2) D (2) E (1) F (2) H (1) I (3) J (1) K (2) L (6) P (1) R (1) T (1) U (1) W (1) Z (1)
Argentina
2017
82 minuts
Secció de La Mostra: 

Alanis treballa com a prostituta. Té un nadó i comparteix amb Gisela, una companya, un apartament on viu i atén els seus clients, fins que dos inspectors municipals clausuren la seva llar i s’enduen Gisela, acusada de tracta. Alanis arriba plena d'enganys al local de la seva tia, davant de la plaça Miserere. Des d'aquest barri multiracial i violent, Alanis intenta recuperar la seva dignitat, ajudar la seva amiga i cuidar el seu fill. Ofereix al carrer el que sap fer, però fins i tot el carrer té les seves regles i Alanis ha de lluitar pel seu lloc.

Estrena a Catalunya

Llengües: Versió original en espanyol

Espanya
2009
44 minuts
Secció de La Mostra: 

Entre 1923 i 1927, l'exèrcit espanyol va bombardejar amb gas mostassa la població civil durant la guerra del Rif. Espanya es va convertir en una de les primeres potències a utilitzar aquests mètodes d'extermini. I va aconseguir que el seu crim romangués en un convenient oblit.

Gairebé un segle després, un jove rifeny, resident a Madrid, inicia una carrera contra rellotge per salvaguardar la memòria dels últims testimonis d'aquella guerra. El Govern espanyol mai ha admès aquest crims. I les víctimes, molt ancianes, amenacen amb morir sense haver explicat què va passar durant aquells anys d'asfíxia i mort.

Estrena a Catalunya

Llengües: Espanyol i àrab amb subtítols en espanyol